Betonvloer winkel

Een vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw winkel. Een betonvloer zorgt voor een robuuste, trendy en luxe uitstraling. Met een sterke betonvloer zorgt u er bovendien voor dat uw winkel voorzien wordt van een uiterst duurzame, kras- en slijtvaste vloer.

De aanleg van betonvloeren in winkels is een van de specialiteiten van Rivev Betonprojecten. Ons doel is om u te voorzien van een betonvloer die aansluit bij uw winkel en uw persoonlijke wensen. Onze specialisten komen graag bij u langs om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden van een betonvloer in uw winkel.

OFFERTE CONTACT

Betonvloer in uw winkel: de voordelen

Uniek uiterlijk

Stofafstotend

Hoge slijtvastheid

Hoge kwaliteit

Duurzaam

Geluiddempend

Slijtvaste oplossing voor uw winkelvloer

In uw winkel krijgt u veel klanten over de vloer. Deze moet daarom tegen een stootje kunnen en lang mee kunnen gaan.

De betonvloeren van Rivev Betonprojecten hebben een hoge slijtvastheid, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen aan het oppervlak.

Het perfecte winkelinterieur met een betonvloer

De betonvloeren van Rivev Betonprojecten zijn leverbaar in vele kleurencombinaties. U bepaalt welke sfeer u wilt creëren in de winkel en wij passen de betonvloer hierop aan. We zorgen ervoor dat de betonvloer altijd perfect past bij het interieur van uw winkel.

Als extra optie kunt u uw betonvloer bestand maken tegen water of andere vloeistoffen. Ook het toevoegen van een antisliplaag behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij de structuur van uw betonvloer aanpassen door het beton te vlinderen.

Uw betonvloer eenvoudig schoonmaken

De klanten die uw winkel bezoeken, lopen met ‘vieze’ schoenen over de vloer. U dient deze schoon te maken voor de hygiëne en uitstraling van uw winkel. Omdat onze betonvloeren geheel naadloos zijn, zijn ze gemakkelijk schoon te maken. De betonvloer stoot vuil en stof af en vloeistoffen kunnen niet in naden of scheuren trekken.

Inspiratie nodig?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een betonvloer in uw winkel? Bekijk onze eerder uitgevoerde projecten of lees meer informatie op de pagina Betonvloer zakelijk.

Prijs van een betonvloer in uw winkel

De prijs voor een betonvloer in uw winkel is mede afhankelijk van de grootte van uw winkel, de ondergrond, de kleur die u kiest en uw persoonlijke wensen. Op onze prijzenpagina vindt u meer informatie over de prijsbepaling van een betonvloer.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Voor meer informatie over een betonvloer in uw winkel neemt u contact met ons op. Dit kan door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 06 14646517. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen doet u via onderstaande button.

Offerte aanvragen

Voor een vrijblijvende offerte vult u het offerteformulier in. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze specialisten.