Betonvloer werkplaats

Een betonvloer is de ideale vloer voor uw werkplaats. De betonnen vloeren van Rivev Betonprojecten voldoen aan de harde eisen die aan een werkplaatsvloer worden gesteld. Onze vloeren zijn sterk, slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien geven de betonvloeren van Rivev iedere werkplaats een strakke en professionele look.

OFFERTE CONTACT

Sterk

Robuust uiterlijk

Eenvoudig te onderhouden

Naadloos oppervlak

Vuilafstotend

Geluiddempend

Rivev Betonprojecten heeft deskundige vakmannen in dienst die uw betonvloer aanleggen. Zij komen eerst bij u langs om de werkplaats te bekijken, zodat zij u kunnen voorzien van passend advies. Neem hiervoor contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan.

Extra opties betonvloer

  • Kraswerende laag
  • Opgewassen tegen chemische stoffen
  • Vochtbestendige laag
  • Een antisliplaag
  • Stofwerend en antiallergisch

Een krachtige betonvloer in uw werkplaats

Betonvloeren zijn ontzettend sterk. Wanneer u werkt met zware materialen en apparaten, wilt u niet dat er beschadigingen ontstaan aan de vloer. De kracht van de betonvloeren van Rivev Betonprojecten zit in de extra harde toplaag. Hierdoor krijgen beschadigingen geen kans en kunt u zonder zorgen aan de slag in uw werkplaats.

Geen geluidshinder met een betonvloer

In werkplaatsen is het vaak luidruchtig. Een betonvloer in uw werkplaats draagt bij aan de demping van het geproduceerde geluid: in tegenstelling tot het algemene idee dat een betonvloer voor een echo zorgt. Door de geluiddempende werking van de vloer beperkt u geluidsoverlast.

Gemakkelijk te onderhouden

Met een betonvloer in uw werkplaats profiteert u van een strakke, naadloze vloer. Hierdoor is de vloer gemakkelijk te onderhouden. Stof, vuil en vloeistoffen blijven op de vloer liggen, waardoor u de vloer eenvoudig kunt reinigen.

Werkt u met chemische stoffen en vloeistoffen? Kies dan als optie voor een speciale coating die uw betonvloer bestand maakt tegen vocht en chemische stoffen.

Wat kost een betonvloer in een werkplaats?

Wij krijgen vaak vragen over de kosten van een betonvloer. Hier kunnen wij geen eenduidig antwoord op geven. Wat een betonvloer in uw werkplaats gaat kosten, hangt af van de grootte en vorm ervan. Daarnaast spelen de kleurkeuze en uw persoonlijke voorkeuren een rol bij het bepalen van de prijs. Wilt u meer informatie over de factoren die meespelen bij het vaststellen van de kosten? Bekijk dan onze prijzenpagina.

Een betonvloer kan ook aangelegd worden in een showroom of in een kantoor. Kijk voor de mogelijkheden op onze Betonvloer Zakelijk pagina.

Vraag een offerte aan bij Rivev Betonprojecten

Heeft u een werkplaats waar u een betonvloer aan wilt laten leggen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via de onderstaande button. U kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Ontvang een vrijblijvende offerte voor een betonvloer in uw werkplaats. Vragen? Neem dan contact met ons op.