Betonvloer showroom

Een betonvloer in uw showroom heeft vele voordelen. Of het nu gaat om het tentoonstellen van meubelen, auto’s of kleding; een betonnen vloer is robuust en bestand tegen slijtage en beschadigingen. De neutrale kleuren zorgen er bovendien voor dat uw showroom er aantrekkelijk uitziet, zonder daarbij de aandacht van uw producten af te leiden. Een betonvloer maakt van uw showroom één geheel en laat deze rustig en overzichtelijk ogen.

De voordelen van een betonvloer in uw showroom

Slijtvast

Onderhoudsvriendelijk

Geluiddempend

Unieke uitstraling

Wilt u weten wat de opties zijn voor een betonvloer in uw showroom? Vul het contactformulier of bel naar 06 14646517.

OFFERTE CONTACT

Een betonvloer die tegen een stootje kan

De vloer van uw showroom heeft flink wat te verduren. Er komen klanten over de vloer en uw producten staan uitgestald in de winkel. Kledingrekken, zware apparatuur of auto’s zorgen voor puntbelasting: dit kan beschadiging aan de vloer veroorzaken. Met een duurzame en sterke betonvloer van Rivev Betonprojecten hoeft u niet bang te zijn voor beschadiging van uw betonvloer.
Onze betonvloeren zijn slijtvast en kunnen stof- en vuilafstotend gemaakt worden. Met een speciale coating is uw betonvloer zelfs bestand tegen vocht en andere stoffen.

Onderhoudsvriendelijk en naadloos

Tegenwoordig hoeft u geen rekening meer te houden met naden of scheuren in uw betonvloer. We gebruiken een betonmengsel waarbij de kans op scheuren 90% kleiner is dan bij een betonvloer van cementbeton. Een naadloze en strakke betonvloer is het resultaat. Hierdoor is de betonvloer eenvoudig te onderhouden. Vuil en stof krijgen geen kans om in de betonvloer te trekken.

Extra opties betonvloer

Door de vele opties is een betonvloer volledig aan te passen naar uw persoonlijke wensen. Door zelf de kleurencombinaties en coating te kiezen, zorgt u ervoor dat uw betonvloer naadloos aansluit bij het interieur van uw showroom. De volgende opties zijn mogelijk:

  • Kraswerend
  • Vuilafstotend
  • Antisliplaag
  • Stofwerend: hypoallergeen
  • Anti-statisch

 

De prijs van een betonvloer in uw showroom

Voor de aanleg van een betonvloer in een showroom gelden geen standaardprijzen. De prijs van een betonvloer is afhankelijk van meerdere factoren. Zo spelen de grootte en vorm van uw showroom een grote rol in de prijsbepaling. Over het algemeen geldt: hoe meer vierkante meters beton u afneemt, hoe lager de prijs wordt.

Ook in andere zakelijke ruimtes kunnen wij een betonvloer aanleggen. Bijvoorbeeld in een kantoor, een werkplaats of een winkel. Voor een overzicht van de mogelijkheden kunt u onze Betonvloer Zakelijk pagina bekijken.

Contact met de experts van Rivev Betonprojecten

Heeft u vragen over een betonvloer in een showroom of wilt u een afspraak maken voor het bekijken en beoordelen van uw showroom? Neem dan contact met ons op via onderstaande button of bel naar 06 14646517. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen door te spreken.

Offerte aanvragen

Vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte of neem contact op voor meer informatie over onze betonvloeren.