Betonvloer kantoor

Een betonvloer is duurzaam en eenvoudig te onderhouden door zijn hygiënische eigenschappen. Betonvloeren hebben een stijlvolle uitstraling. Een betonvloer past dan ook perfect bij klassiek en modern ingerichte kantoorruimtes.

Rivev Betonprojecten heeft veel ervaring in de aanleg van betonvloeren in kantoren. Onze specialisten kunnen u adviseren over een tijdloze, duurzame betonvloer die bij uw kantoor past. Om een goed beeld te krijgen van de omgeving, komen we graag bij u langs om uw wensen en onze mogelijkheden met u door te spreken.

OFFERTE CONTACT

Voordelen betonvloer op kantoor

Duurzaam

Geluiddempend

Onderhoudsvriendelijk

Stijlvol

INSPIRATIE:
BETONVLOEREN IN KANTOREN

Betonvloer op kantoor: een strak geheel

Een betonvloer geeft uw kantoor een modern en industrieel tintje en zorgt tegelijkertijd voor overzicht. Wanneer uw kantoor uit meerdere ruimtes bestaat, zorgt een doorlopende, naadloze betonvloer ervoor dat alle ruimtes in uw kantoor één geheel vormen. Zo is uw kantoor overzichtelijk voor zowel uw medewerkers als uw bezoekers en draagt de betonvloer bij aan de verbondenheid van het bedrijf.

Geconcentreerd werken met een geluiddempende betonvloer

Op kantoor wordt veel werk verzet; een goede werkomgeving is daarbij cruciaal. Het is belangrijk dat medewerkers met elkaar in verbinding staan, maar geconcentreerd kunnen werken is minstens zo belangrijk. De betonvloeren van Rivev Betonprojecten hebben geluiddempende eigenschappen. De vloer veroorzaakt geen echo en het dragen van hakken of het schuiven van stoelen zorgt niet voor overlast. Met onze betonvloeren is het mogelijk om te vergaderen of in alle concentratie te werken, zonder dat u gestoord wordt door langslopende collega’s.

De perfecte betonvloer voor uw kantoor

Een betonvloer kan aangelegd worden in ieder kantoor; ook in kantoren met een afwijkende vorm. Onze betonvloeren zijn veelzijdig en in iedere vorm en kleur te leggen: kies bijvoorbeeld voor een kleur die aansluit bij uw huisstijl. Bij Rivev Betonprojecten is er altijd een betonvloer die past bij uw kantoor.

We kunnen de nieuwe betonvloer in uw kantoor voorzien van verschillende coatings, impregneermiddelen en oliën, waardoor u de volgende opties heeft op uw betonvloer:

  • Kraswerend
  • Antistatisch
  • Slijtvast
  • Antislip
  • Bestand tegen chemische middelen en vloeistoffen

Zeg naden en scheuren vaarwel

In het verleden was de kans op scheuren in een betonvloer vrij groot: dit kwam door de cementgebonden basis van het beton. Door het speciale betonmengsel dat Rivev Betonprojecten vandaag de dag gebruikt, is de kans op scheuren met 90% afgenomen. Wanneer u kiest voor een betonvloer op kantoor, hoeft u dus niet bang te zijn dat er scheuren ontstaan. U profiteert van een strak, modern resultaat waar u jarenlang werkplezier van heeft. Omdat een betonvloer geen naden bevat, is het een zeer onderhoudsvriendelijke optie voor uw kantoor. De betonvloer stoot vuil en stof af en is eenvoudig schoon te houden.

Prijzen van een betonvloer in kantoor

De prijs van een betonvloer in uw kantoor is afhankelijk van verschillende factoren. Zaken die meespelen bij de prijsbepaling zijn de grootte van uw kantoor en de gewenste kleur. Meer informatie over de prijzen van betonvloeren vindt u op de pagina Betonvloer prijzen.

Contact met Rivev Betonprojecten

Wilt u meer weten over de aanschaf van een betonvloer in uw kantoor? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 06 14646517We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken of een afspraak in te plannen. Een betonvloer in een andere zakelijke ruimte? De mogelijkheden vindt u op onze Betonvloer Zakelijk pagina.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een betonvloer in uw zakelijke ruimte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.