Betonvloer zakelijk

Een betonvloer is zeer geschikt voor zakelijke ruimtes. Betonnen vloeren zijn duurzaam en zijn gemakkelijk schoon te houden door het naadloze oppervlak. De vloer wordt op maat gemaakt in de kleur die u wenst, waardoor hij een indrukwekkende blikvanger wordt in iedere zakelijke ruimte. Of het nu gaat om een kantoor, een winkel, een restaurant of een sportschool; een functionele en sterke betonvloer voegt een modern en industrieel element toe aan iedere zakelijke ruimte.

Duurzaam

Eenvoudig schoon te houden

Brandvertragend

Hygiënisch

Moderne uitstraling

Comfortabel

Rivev Betonprojecten is expert op het gebied van betonvloeren in zakelijke ruimtes. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden van een betonvloer in uw kantoor, winkel of andere ruimte. Via onderstaande button neemt u eenvoudig contact met ons op. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

OFFERTE CONTACT

Een betonvloer op kantoor

Een betonvloer geeft ieder kantoor een moderne en stijlvolle uitstraling. Onze betonvloeren hebben geluiddempende eigenschappen, waardoor u geen last heeft van langslopende collega’s of bezoekers. U en uw medewerkers kunnen in alle rust vergaderen of een telefoontje plegen.

Een betonvloer in uw kantoor

Betonvloer winkel

In een winkel komen veel mensen over de vloer. Een vloer die tegen een stootje kan en niet snel slijt is dan erg belangrijk. Door de hoge slijtvast van onze betonvloeren heeft u er in uw winkel jarenlang plezier van. Om de betonvloer aan te laten sluiten bij het interieur van de rest van uw winkel, heeft u de keuze uit verschillende kleuren en designs.

Een betonvloer in uw winkel

Betonvloer showroom

In een showroom zorgt een betonvloer voor een aantrekkelijk gezicht, zonder de aandacht van uw producten af te leiden. Voor iedere soort showroom is er een passende betonvloer. Ook grote producten als auto’s en meubelen kunnen prima tentoongesteld worden op een betonvloer. De duurzame eigenschappen voorkomen beschadigingen aan het oppervlakte.

Een betonvloer in uw showroom

Betonvloer werkplaats

Bij een vloer voor een werkplaats is het van belang dat de vloer sterk en gemakkelijk schoon te houden is. Een betonvloer is een passende optie voor uw werkplaats. Het is een slijtvaste vloer die geschikt is voor hoge belasting. Daarnaast zorgen onze betonvloeren ervoor dat het geluid in uw werkplaats gedempt wordt.

Een betonvloer in uw werkplaats

Betonvloer horeca

Horecagelegenheden hebben veel bezoekers. De vloeren in hotels, restaurants en bars worden dan ook veelvuldig belast. Het is daarom van belang dat de vloer lang meegaat. Een duurzame betonvloer is dan de perfecte oplossing voor uw horecaonderneming.

In de horeca is hygiëne ook zeer belangrijk. Een betonvloer wordt naadloos gelegd en is daarom gemakkelijk schoon te houden. Het morsen van frisdrank, koffie en wijn is geen probleem bij een betonvloer: de speciale coating voorkomt dat vloeistoffen in de vloer trekken.

Betonvloer zorginstelling

Betonvloeren zijn zeer breed toepasbaar. Vanwege de hygiënische en duurzame eigenschappen is de vloer geschikt voor ziekenhuizen, met name in operatiekamers. De betonvloer is naadloos en bestand tegen agressieve schoonmaak- en desinfecteringsmiddelen. Het afstoten van stof en vuil zorgt ervoor dat onze betonvloeren bijdragen aan een steriele omgeving.

Een gevlinderde betonvloer in uw kantoor

Een gevlinderde betonvloer is prima toe te passen in zakelijke ruimtes, bijvoorbeeld uw kantorencomplex. De betonvloer heeft een industriële uitstraling en kan goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld glas. Met een gevlinderde betonvloer voegt u een modern en bijzonder tintje toe aan de inrichting van uw zakelijke ruimte.

betonvloer als zakelijke oplossing

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een betonvloer in uw zakelijke ruimte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.