Uitgevoerde betonvloer projecten

Rivev Betonprojecten is expert in het aanleggen van betonvloeren in zakelijke ruimtes. We hebben al veel grote projecten uitgevoerd waarbij we betonvloeren hebben aangelegd in onder andere kantoren en onroerend goed. Hieronder vindt u een impressie van betonprojecten die wij hebben uitgevoerd voor bedrijven en winkels.

Betonvloer Aatruus Vastgoed B.V.

Voor Aatruus Vastgoed B.V. hebben wij in hun kantoor in Barendrecht een betonvloer aangelegd van 288 vierkante meter. De betonvloer is na twee dagen opgeleverd en is gemaakt van kiftbeton. Het kantoor heeft hiermee een strakke, industriƫle uitstraling gekregen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een betonvloer in uw kantoor? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Betonvloer in winkel

In opdracht van aannemer De Vos Groep uit Berlicum hebben wij een betonvloer aangelegd in een grote winkel.

De winkel heeft een oppervlakte van 750 vierkante meter en de betonvloer is gemaakt van zandcement. Deze betonvloer is opgeleverd in twee dagen.

Happy Bodies Lifestyleclubs

Deze keten van sportcentra heeft voor haar derde vestiging gekozen voor een betonvloer van Rivev Betonprojecten. Deze betonvloer is gemaakt van kiftbeton. Rivev Betonprojecten heeft dit project uitgevoerd in samenwerking met Confurius Montage- en Onderhoudsbedrijf.

Betonvloer AMTO Memory Products

In Ridderkerk heeft Rivev Betonprojecten een betonvloer aangelegd in het kantoor van AMTO Memory Products. Deze vloer is gemaakt van kiftbeton en aangelegd inclusief vloerverwarming. Wij streven ernaar om onze klanten zo snel mogelijk te voorzien van hun gewenste betonvloer. Deze betonvloer, met een totaaloppervlakte van 260 vierkante meter, is in drie werkdagen opgeleverd.

Vrijblijvende offerte voor uw bedrijfspand

Betonvloeren zijn zeer geschikt voor diverse zakelijke toepassingen. Op onze Betonvloer Zakelijk pagina vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Wilt u meer weten over het leggen van een betonvloer in uw bedrijfspand? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw zakelijke project of neem contact met ons op voor meer informatie.