Betonvloer prijzen

Voor de aanleg van een betonvloer is geen standaardprijs te noemen. Bij het bepalen van de prijs van een betonvloer spelen een aantal factoren mee. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, berekenen wij de prijs van een betonvloer in uw kantoor, winkel en andere zakelijke ruimte.

OFFERTE CONTACT

 

 

De prijsbepalende factoren

De oppervlakte

De prijs van een nieuwe betonvloer is afhankelijk van de grootte van het oppervlak. Hoe meer vierkante meters betonvloer gelegd worden, hoe lager de prijs. Dit komt omdat bij een groter oppervlakte de vaste kosten voor transport en materiaal verspreid worden over meer vierkante meters.

Persoonlijke wensen

Uw persoonlijke voorkeuren, bijvoorbeeld de gewenste kleur en de afwerking, hebben invloed op de prijs van een betonvloer. De standaardkleur van een betonvloer is grijs, maar het is mogelijk om de betonvloer aan te leggen in een afwijkende kleur. De prijs van de betonvloer valt dan hoger uit. Andere persoonlijke wensen die de prijs beïnvloeden, zijn het toevoegen van een extra coating of het vlinderen van de betonvloer.

De vorm van de betonvloer

Het aanleggen van een betonvloer in een vierkante ruimte is relatief goedkoop. Een betonvloer aanleggen in een ruimte met een afwijkende vorm, brengt aanvullende kosten met zich mee. Om u een idee te geven van de prijs van een nieuwe betonvloer, komen we graag bij u langs om de ruimte te bekijken. We beoordelen de vorm en de oppervlakte en we bespreken uw wensen. Met deze informatie stellen we een vrijblijvende offerte voor u op.

Het soort beton

Ook het soort beton speelt mee bij de bepaling van de prijs van een betonvloer. Bij Rivev Betonprojecten bieden we u verschillende soorten beton in verschillende prijsklassen.

Woonbeton

Woonbeton is een populaire betonsoort. Vanwege het robuuste uiterlijk en de scherpe prijs is het beton zeer geschikt voor bedrijfspanden.

Het woonbeton werkt brandvertragend, is vloeistofdicht en is antistatisch. Hierdoor is woonbeton de ideale vloer voor een werkplaats, garage of loods. Het is bij Rivev mogelijk om vormen en bedrijfslogo’s te verwerken in uw woonbeton vloer: hiermee creëren we een unieke en herkenbare vloer voor uw bedrijf.

Beton-floor

Deze luxe betonsoort komt uit Italië en heeft een steenachtige structuur. Door deze structuur heeft een Beton-Floor een luxere uitstraling dan woonbeton.

Beton-Floor heeft een robuuste en industriële look die, door de vele mogelijkheden aan kleuren en structuren, volledig aan te passen is naar uw persoonlijke wens.

Neem contact op met Rivev Betonprojecten

Wilt u meer informatie over de prijzen van onze verschillende betonvloeren of wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem contact met ons op door het offerteformulier in te vullen of door te bellen naar 06 14646517.

Offerte aanvragen

Aan de hand van uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte op maat.